A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.


Az oldal használatával elfogadod, hogy sütiket tárolhatunk a számitogépeden.

   

Rendben, elfogadom

COPYGURU Kft. - Lap, lap után!

Budafoki út

József körút

Kálvin tér

Keleti

Nyugati

Széll Kálmán tér

Újpest

Üzleteink

facebook icon

Jogi nyilatkozat

Általános információk

 

Jelen weboldalt a Copyguru Kft. fejleszti és üzemelteti, a beágyazott térképek kivételével a weboldalon található minden információ, kép, dokumentum, tartalom a Copyguru Kft. kizárólagos tulajdona. A weboldal használatával Ön ráutaló magatartással elfogadja a jelen nyilatkozatban foglalt feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat elolvasta-e, vagy sem. A Copyguru Kft. fenntartja a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

Jogszabály változások eredményeként ezen jogi nyilatkozat tartalma is megváltozhat, ezen változások minden látogatónkra nézve kötelező érvényűek, ezért érdemes időnként áttekinteni ezen nyilatkozat tartalmát.

 

1. A weboldal tartalma

 

A Copyguru Kft. törekszik arra, hogy az ezen weboldalon feltűntetett információk, adatok maximálisan pontosak legyenek, azonban a közölt adatokat minden látogató saját felelősségére használja. Az adatok tájékoztató jellegűek, azok felhasználása alapján hozott illetve az azokra alapozott üzleti döntésekért a Copyguru Kft. felelősséget nem vállal. A weboldal használata közben felmerülő kárért, hibáért, adatvesztésért sem a Copyguru Kft.-t, sem az üzemeltetésben résztvevő feleket nem terheli. A weboldal üzemeltetésében harmadik felek is részt vesznek illetve a zökkenőmentes üzemelés harmadik fél szolgáltatásától is függ, így a Copyguru Kft. az esetleges üzemszünetekért, az oldal ideiglenes elérhetetlenségéért, a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért a felelősséget kifejezetten kizárja.

 

2. Szellemi tulajdonjogok

 

A weboldal tartalmának szerzői joga a Copyguru Kft. tulajdona, kivételt képeznek azok az elemek, ahol külön jelölve van azok tulajdonosa. A weboldalon található termékek márkanevei, védjegyek, bejegyzett nevek, logo-k minden esetben a jogosult cégek kizárólagos tulajdonát képezik.

A Copyguru Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának részeit vagy egészét másolni, átruházni, tárolni vagy terjeszteni, azonban Ön - saját, személyes használatra - számítógépén tárolhatja a weboldal kivonatát. A weboldal, vagy annak bármely komponense nyilvános vagy kereskedelmi célokra való felhasználása, terjesztése, módosítása egészben vagy részben is tilos!

 

3. Adatvédelem

 

A Copyguru Kft. a regisztráció során a felhasználó által önkéntesen megadott személyes adatokat a mindenkor hatályos vonatkozó törvények előírása szerint kezeli, az adatokat harmadik félnek át nem adja. A Copyguru Kft. a megadott adatokat védett környezetben, megefelelő biztonsági intézkedések használata mellet tárolja. A felhasználó nem köteles megadni személyes adatait, ebben az esetben a regisztráció nem kivitelezhető, az ehhez kötött tartalmak, szolgáltatások elérése a felhasználó számára nem lehetséges.